Wat zijn de FWA base eisen ?

Als je meespeelt in een FWA clan is een eerste vereiste dat je een warbase hebt die aan de FWA base eisen voldoet. Lees hier de FWA base eisen en hoe je daaraan voldoet. FWA eist dat alle bases van geregistreerde FWA clans voldoen aan haar eisen. Hierdoor zijn drie ster aanvallen met minimale troepen gegarandeerd.

Je base moet dus bestaan uit 4 niet overlappende delen in je base, elk deel bevat op zijn minst 1 hoek van je Clash map, behalve de bommen en vallen, die moeten juist goed worden ingesloten door de muren zodat de ratio niet buiten de muren reikt!
​Wij accepteren geen muurindelingen die uitingen hebben. hierbij valt te denken aan racistische leuzen, seksueel getinte afbeeldingen of andere zaken die aanstoot kunnen geven. Wanneer dit wel gebeurt ontvangt zoel de clan als jij als speler een sanctie van FWA.

FWA base eisen – secties:

Stadhuis sectie

De  stadhuis sectie bevat alle niet verdedigende gebouwen plus je luchtafweer, windmachine, adelaarsartillerie en je stadhuis. Het stadhuis en de adelaarsartillerie moeten naast elkaar worden gezet en moeten de rand van je base aanraken. Voor stadhuis level 12 gelden andere regels door de nieuwe bewapening. Zie FWA voorbeeld bases voor gedetailleerde uitleg. De bedoeling is dat deze sectie door een paar tovenaars kan worden verslagen.

Barbarenkoning sectie

Alle grond verdediging moet elkaar staan. Hieronder vallen de kanonnen, mortieren, X-bogen, bomtorens, leeg clankasteel en je barbarenkoning bevatten. De X-bogen moeten op de grond gericht zijn. De bedoeling is dat deze sectie door gunstelingen of ander vliegende troepen kan worden verslagen.

Boogschutterskoningin sectie

Het boogschutterskoningin gedeelte bevat de tovenaarstorens, tesla’s, boogschutterstorens, nobele wachter, inferno’s  en de boogschutterskoningin. Inferno’s moeten op enkel doelwit staan.bevatten. De koningin en de inferno’s moeten aan de zijkant staan. Muren mogen de troepen niet  hinderen rond dit gedeelte. De bedoeling is  dat deze sectie met een paar reuzen, tovenaars en een genezingsspreuk kan worden verslagen. 

Vallen en bommen sectie

De vallen en bommen zullen volledig omgeven moeten zijn met muren, hier mag geen opening in voorkomen. Skeletvallen moeten op lucht staan (vleermuis tekentje) en de witte doelwit cirkel van alle vallen en bommen zullen binnen de muren moeten vallen.

Klik hier voor de goedgekeurde FWA bases of hier voor simplistisch visueel weergegeven regels.